Over ZieZo Knutsels

- Wie zit er achter ZieZo Knutsels?
Ik krijg heel vaak de vraag: "wie is ZieZo Knutsels?". Nou, ik ben Sandra en ik ben getrouwd met Johan. Wij hebben twee kinderen, Michelle en Collin. Laat ik dan ook onze lieve honden niet vergeten: Indy en Teun, twee golden retrievers. Wij wonen in het mooie achterhoekse plaatsje Neede.

- Wat verkoopt ZieZo Knutsels?
Het grootste gedeelte van het assortiment bestaat uit mooie, stevige houten stempels van Different Colors en Artemio. Daarnaast verkoop ik allerlei andere materialen die hier mooi bij aansluiten, zoals:
- Inkt
- Ponsen
- Papier
- Labels
- Snij- en stansmachines
- Embossingmateriaal

Wilt u ook graag fröbelen met deze mooie knutselspullen of bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Neem dan snel een kijkje in de webshop!

ZieZo Knutsels heeft ook cadeaubonnen! Leuk om aan een ander te geven, of om op uw eigen verlanglijstje te zetten... ;-)

- Waar verkoopt ZieZo Knutsels?
Ik ben bijna op elke beurs wel te vinden met ZieZo Knutsels. Aan de hand van vele voorbeelden laat ik u mee genieten van de mooie (vooral) houten stempels, verschillende kleuren inkt en vele andere leuke materialen om een mooie creatie mee te maken. Tijdens een kleine demonstratie vertel ik u graag over de producten die ik verkoop en ik laat zien wat u met de producten kunt maken. ZieZo Knutsels streeft er naar iedere keer iets vernieuwends te demonstreren en het assortiment met enige regelmaat uit te breiden. Ik hoop dat u net zo enthousiast zult zijn en ook met plezier aan de slag zult gaan.

Via deze blog laten mijn designteam en ik maar al te graag zien wat er mogelijk is met de producten die ik verkoop, hopelijk inspireren de voorbeelden om met de producten te gaan werken. Bedankt voor uw bezoekje op mijn blog en anders zie ik u graag op een beurs ergens in Nederland.


Laatste update: 19-01-2015