donderdag 26 juni 2014

Drie notitieboekjes

Graag herinneren wij jullie aan onze kaartenwedstrijd. Je maakt kans op een mooi prijzenpakket en daarvoor hoef je alleen maar een kaartje te maken! Bekijk HIER wat je moet doen om kans te maken op de prijs. Je kunt nog meedoen tot en met 10 juli. Er zijn nog niet heel veel deelnemers, dus des te groter is de winkans!

Dan op naar een nieuwe creatie...

Ik weet niet hoe het met jullie geheugen is gesteld, maar ik ben op mijn 27e al aardig vergeetachtig aan het worden. Als ik iets niet op schrijf, vergeet ik het geheid. Dus een klein notitieboekje die ik in mijn tas kan stoppen, is ideaal. En aangezien ik vast/hopelijk niet de enige ben die 'wel eens' wat vergeet, laat ik jullie vandaag zien hoe je een saai notitieboekje heel gemakkelijk kunt opleuken met de stempels van ZieZo Knutsels!

Ik gebruikte voor de teksten slechts een gedeelte van een tekststempel: na het beïnkten van de stempel plakte ik de gedeeltes die ik NIET wilde gebruiken af met washitape. (Dit werkt voor mij beter dan de inkt te verwijderen van gedeeltes die ik niet wilt gebruiken, omdat er dan soms alsnog een lichte afdruk van de tekst op het papier komt.)

Ik pimpte een notitieboekje voor een papa of mama, zodat die gebruikt kan worden om de leuke gebeurtenissen en anekdotes van kindjelief op te schrijven en nooit meer te vergeten...... en eentje voor de creatievelingen onder ons, want de ideeën komen te pas en te onpas naar boven en die wil je natuurlijk niet weer kwijt raken...


... en nog eentje voor algemene vergeet mij nietjes, zoals dat ene telefoonnummer, dat fijne nummer op de radio of gewoon... voor alles...


... juist, deze zou ik in mijn tas moeten stoppen dus! ;-)


Gebruikte materialen uit de webwinkel:
- Different Colors: Vintage Label

Gebruikte inkt:

Groetjes, het ZieZo designteam


4 opmerkingen:

 1. Hoi, wat een leuke boekjes zijn het geworden, heel gaaf gedaan! En ja hoor, ik kan de laatste ook zeker wel gebruiken, hahaha!
  Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zien er alle drie hartstikke leuk uit!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke opgepimpte notitieboekjes Miranda....Knap gedaan!!!

  groetjes en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om eventjes langs te komen op ons blog! Wij lezen je reactie altijd met veel plezier :)

Groetjes, Ziezo Knutsels