maandag 19 januari 2015

High tea aan zee

Dit is helaas mijn laatste bijdrage voor ZieZo Knutsels, ik heb besloten mijn taken als lid van het designteam neer te leggen. Ontzettend bedankt voor jullie bezoekjes en leuke reacties op de creaties die ik voor ZieZo Knutsels heb gemaakt! Ik hoop dat ik jullie in het jaar dat ik lid was van het designteam heb kunnen inspireren en op een leuke manier heb kunnen laten zien wat er zoal mogelijk is met de mooie stempels.

Liefs, Miranda

Buiten is het winderig en steeds frisser, dus dan is het heerlijk om jezelf binnen op te warmen met bijvoorbeeld een kopje thee. Natuurlijk met een lekkere versnapering er bij (ja, die goede voornemens zijn allang weer over de boeg gegooid toch? ;-) ). Wat het geheel nog aangenamer maakt, is gezelschap er bij. En als we er helemaal een feestje van gaan maken: een theetje tijdens een gezellige high tea, op een locatie aan het strand! Wel genieten van al het moois wat het strand en de zee heeft te bieden, maar niet van de kou! Dus fijn warm binnen zitten met allerlei lekkers.

Laat dat heerlijke vooruitzicht nou net het uitgangspunt zijn van de creatie van vandaag. Het is een klein cadeautje, met een uitnodiging voor een high tea voor 3 personen. Natuurlijk passen daar de stempels van ZieZo Knutsels met het strandthema helemaal goed bij!


De basis is een envelop (er zijn tal van voorbeelden te vinden via Google of Pinterest om zelf een envelop te maken - ik vond mijn inspiratie in een kaart van Inge Groot), waarvan de zijflappen op 0,7mm vanaf het vierkante middenvlak zijn gerild zodat er geen platte maar een diepere envelop ontstaat. Hierdoor passen niet alleen een leuk kaartje, maar ook wat theezakjes in de envelop om helemaal in het thema te blijven.


De kleuren bruin, blauw en crème zijn een mooie combinatie voor dit cadeautje. Het kaartje is 10x10 cm en daarop zijn blauw en crèmekleurig papier geplakt. De mooie, gedetailleerde stempel van de vuurtoren neemt een grote plek in op de voorkant van de kaart, maar er is nog voldoende ruimte over om tekst toe te voegen. Deze tekst kan natuurlijk ook zelf geschreven worden!


Een close-up van de envelop en het kaartje samen. Hieronder zie je het geheel! Een klein, maar fijn pakketje voor een jarige.


Gebruikte materialen uit de webwinkel:
- Papier: kraft, donker blauw, crème

4 opmerkingen:


 1. Ook deze creatie is weer een prachtige hoor ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk deze high tea uitnodiging....mooie stempels erop gebruikt....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De uitnodigingen zien er heel leuk uit! Slim en leuk bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om eventjes langs te komen op ons blog! Wij lezen je reactie altijd met veel plezier :)

Groetjes, Ziezo Knutsels