woensdag 27 augustus 2014

Winter Wishes - Kleine kaartjes

Wil je meer uit je materiaal halen, of heb je weinig tijd en wil je snel wat leuks maken? Dan zijn kleinere kaartjes altijd handig en ook nog eens leuk! Vandaag laten we jullie twee kleine creaties zien die versierd zijn met het papier uit het paperbloc 'Winter Wishes' van Joy!Crafts. Voor zowel de kaarten die hiervoor zijn verschenen in deze serie als voor deze kaartjes is gebruik gemaakt van de blauwe OF de beige/bruine vellen. Dit is niet bewust gedaan, want de vellen combineren ook prachtig met elkaar. Hoe dat er uit kan zien, laten wij aan jullie eigen inspiratie en creativiteit over. ;-) De mogelijkheden zijn eindeloos met deze mooie kleuren samen, probeer het maar eens!

Op het eerste kaartje is gebruik gemaakt van twee nieuwe stempels van Artemio. Het kaartje heeft het formaat van een scrapling (het overblijfsel als je uit A4 papier een kaart van 13,5 x 13,5 cm snijdt).


Op de tweede een combinatie van Artemio (kerstboom) en Different Colors (postzegel). Bij dit kaartje is uit de voorkant een 'hapje' gehaald, zodat het lijkt op een vaandel. Hierdoor is ook al een gedeelte van de binnenkant van het kaartje te zien als hij dicht zit...


... dus de binnenkant moest ook mooi versierd worden!


Hier nog een keer de twee kleine kaartjes samen:


Tot zover deze serie met het 'Winter Wishes' papier en de nieuwste stempels uit het kerstassortiment. We zijn binnenkort weer terug met een nieuwe kerstserie, uiteraard laten wij jullie dan weer creaties zien met andere nieuwe materialen uit de collectie!

Gebruikte materialen uit de webwinkel:
- Papier: Joy!Crafts, Winter Wishes
Different Colors: Kerstmis sprankelende sterretjes

4 opmerkingen:

 1. Twee super kaartjes, heel mooi gemaakt ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn weer 2 hele leuke winterse kaartjes.... leuk ook zo een modelletje en de aardekleurtjes zijn ook geweldig....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk gedaan....SUPER kaartjes zijn het!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om eventjes langs te komen op ons blog! Wij lezen je reactie altijd met veel plezier :)

Groetjes, Ziezo Knutsels