dinsdag 14 oktober 2014

Inpakken voor de kerst #1

Voor de mensen die kerst vieren met cadeautjes onder de kerstboom, hebben wij vandaag wat inpak-inspiratie. De stempels en andere materialen in ons assortiment zijn namelijk ook heel erg geschikt voor het opleuken van een cadeautje. Je kunt op een heel eenvoudige manier je saaie inpakpapier omtoveren tot iets moois, door een grote stempel op je inpakpapier te plaatsen. Dit kan natuurlijk ook met kleine stempels, maar een grote stempel vult het geheel zo mooi!


Op bovenstaand pakketje is met inkt van Versafine op bruin inpakpapier gestempeld. De nieuwe snijmallen van Leane Creatief met bladeren en dennennaalden machten super bij de tekst. Met slechts een touwtje met een strik er in, is het geheel een leuk pakketje onder de boom.

Het volgende pakketje heeft dezelfde opzet als de vorige: inpakpapier met daarop een grote stempel en wat kleine toevoegingen. Op dit cadeautje zit een nieuwe stempel van Artemio: een mooie, grote stempel met kerstteksten. Let op: deze stempel is uitverkocht door de grote belangstelling. Om jullie toch een beeld te geven wat een geweldig resultaat een grote stempel op een pakketje kan geven, laten wij jullie toch het eerder gemaakte voorbeeld zien. Wellicht heb jij de stempel wel kunnen bemachtigen, of doe je door deze foto inspiratie op voor het gebruik van je eigen stempels.


De tekst is goed te lezen door het contrast van de bruine achtergrond met de witte inkt. In het voorbeeld op de foto is gebruik van witte stempelinkt, maar in de praktijk is het gebruik van embossinginkt met witte embossingpoeder toch handiger in verband met vlekken maken. Je wilt natuurlijk wel dat je strakgestempelde tekst keurig blijft zitten als hij met andere pakjes onder de kerstboom ligt! Je kunt de benodigdheden hiervoor vinden via DEZE link. In een volgend bericht laten wij jullie zien hoe een pakketje met het gebruik van embossingpoeder er dan uit ziet.

Gebruikte materialen uit de webwinkel:

Cadeautje #1:
- Touw

Cadeautje #2:
Touw

Groetjes, het ZieZo Designteam

5 opmerkingen:

 1. Ohw, wauwie!! Het is nog zonde om deze kadootjes uit te pakken. Ik denk dat ze ook zeker niet zullen misstaan als decoratie onder de boom.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi!
  Leuk idee!

  Groetjes Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PRACHTIG zijn deze kadootjes met die leuke stempels erop....superzzzz....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig en eigenlijk zonde om uit te pakken!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt dat je de tijd nam om eventjes langs te komen op ons blog! Wij lezen je reactie altijd met veel plezier :)

Groetjes, Ziezo Knutsels