donderdag 30 oktober 2014

Waxinelichtje

Vinden jullie het ook zo heerlijk om een kaarsje aan te steken, om het gezellig en knus te maken in huis? Vandaag laten wij jullie een gepimpt potje zien, waar een echt waxinelichtje in kan (of zo eentje op batterijen natuurlijk!).

De basis is een leeg glazen potje. Deze hebben wij allemaal wel in huis, dus hergebruiken is veel leuker dan het potje naar de glasbak brengen. Tover vervolgens al je kerstgerelateerde stempels tevoorschijn en kijk eens wat voor een leuks je daarmee kunt maken:


De stempels zijn aangebracht op een strook vellum, die net iets smaller is dan het vlakke gedeelte van het potje. Als je de stempels aanbrengt met embossinginkt en embossingpoeder, zorgt dat voor net dat extra's. Het jute eronder zorgt voor wat kleur en een speels effect.


Bestempel de strook vellum naar eigen smaak, varieer er op los! Het is helemaal niet erg (en juist leuk) als de stempels er scheef op zitten en over de rand heen komen. Natuurlijk kan je bij het gebruik van de embossingpoeder ook zelf je kleuren kiezen, in het voorbeeld is gebruik gemaakt van wit, goud en rood. De einden van het jute en vellum zijn met een dunne strook dubbelzijdig tape aan elkaar en het potje bevestigd. Een touwtje rondom de bovenkant, kaarsje er in en wij zijn klaar voor de donkere avonden!

Gebruikte materialen uit de webwinkel:
- WOW embossingpoeder: Red
Jute

Groetjes, het ZieZo designteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt dat je de tijd nam om eventjes langs te komen op ons blog! Wij lezen je reactie altijd met veel plezier :)

Groetjes, Ziezo Knutsels